O nama

Prošle godine smo obuli i opremili radnom zaštitnom opremom preko 7.000 radnika u više od 400 poduzeća, obrta, OPG_a i ustanova.

Proizvodimo kvalitetnu i udobnu kožnu obuću, a sa kooperantima i odjeću prema Vašim željama.

Bez obzira trebate li dvije radne kute, zaštitnne cipele S3 , odijela i čizme sa zaštitnim mrežicama, ormariće i punjenja prve pomoći ili opremu visoke vidljivosti, mi ćemo vam predložiti i kompletirati ono što je najpovoljnije za vas, a da je u skladu sa Zakonom o zaštiti na radu. Prema vašim željama dodati ćemo vaš tiskani ili vezeni logotip.

Opremamo prema vašim potrebama. Radimo po narudžbi.

Pratimo tehnološki napredak i potrebe tržišta. Učimo i stječemo znanja iz raznih područja, te to primjenjujemo u svom poslu.

Gotovo deset godina slijedimo poslovni plan : idemo direktno do kupaca!!

Možda ste nas vidjeli na akcijama HGK ” KUPUJMO HRVATSKO” u raznim gradovima.
– Obrtničkom sajmu u Požegi.
– 1. obrtničkom sajmu u Slatini.
– 8. znanstveno – stručnog savjetovanja TZG-a (Tekstilna znanost i tehnologija) pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva kožara i obućara

Inž. Zlatko Rabik je aktivno uključen u rad Hrvatskog društva kožara i obućara, trenutno kao predsjednik Nadzornog odbora Društva, prije kao dugogodišnji predsjednik.

Također je aktivno uključen kao predavač u projektu BB ( Biti Bolji – Be Better ) edukacije učenika o poduzetnišvu – O čemu možete pratiti u časopisu Poduzetnik i na portalu poduzetnik.com.hr.

Sudjelovali smo na Prvom kongresu samozaposlenih poduzetnica Hrvatske!

Možete provjeriti i pridružiti se na www.poduzetnica.hr gdje je Virtualni ženski poduzetnički centar ili na FB.

poduzetnice-800x445

 

Start typing and press Enter to search

Košarica